Comerț

Comerț cu echipamente

Cușete, bariere și fronturi de furajare

În funcție de adăpostul de care dispuneți, vă putem propune toate elementele tubulare necesare pentru al compartimenta. Toate aceste elemente: bariere, cușete, fronturi de furajare, iesle, grătare, sunt zincate la cald asigurând o grosime de 70 microni.

Dispunem de o gamă variată de modele și dimensiuni din fiecare element, astfel reușim să satisfacem orice nevoie.

Adăpători

Indiferent că aveți o fermă de capre sau de vaci avem toată gama de adăpători necesară. În plus, acestea sunt echipate corespunzător climatului din România: cu sistem antiîngheț. Astfel, putem asigura adaparea eficientă la animale și la temperaturi ambientale de –200 c. Adăpătorile sunt fabricate din inox sau din material plastic rezistent sau din fontă emailată.

Saltele

Suntem importator al unuia din cei mai mari producatori francezi de produse din cauciuc – IDS France.
În 24 de ore, conform cercetărilor făcute de specialiștii nord americani, o vacă petrece 60% din timp culcată în pat. Asigurând o anumită lungime a patului și acoperirea acestuia cu saltele ”NATURA”, putem asigura vacilor același confort și libertate ca în pășune.
O vacă care beneficiază de un adăpost adaptat la nevoile ei este mai sănătoasă și productivă.

Sistem de dejecții integrat

Indiferent de tipul de gunoi (solid, semilichid, lichid) avem soluții pentru a organiza fluxul dejecțiilor în fermă fără a implica costuri mari sau forță de muncă. Pentru aceasta vă oferim: racloare pe cablu, racloare pe lanț marin sau pătrat, racloare hidraulice , o gamă variată de pompe și mixere (amestecător) submersibile sau cu arbore lung, electrice sau cu acționare la priza de putere a tractorului, separatoare de dejecții, lagune și vidanje .

Ventilatoare

Vacile suportă mult mai bine frigul. La o temperatură mai mare de 180C mâncarea este mai slab asimilată, deci consecințe negative asupra producției. La o temperatură mai mare de 220C vaca începe să transpire rezultând astfel o mare pierdere de energie care se traduce în pierderea de până la 20% din producția de lapte. Dispunem de o gamă variată de ventilatoare de diferite dimensiuni atât monfazice cât și trifazice.

Cuști pentru viței

Pentru viței vă oferim cuști individuale și cuști colective (pentru trei sau pentru cinci viței) prevăzute cu țarc. Cuștile sunt ușor de igienizat. Acestea pot fi prevăzute cu grătar pentru fibroase și cu suport pentru găleata cu tetină.

Săli de muls

Din noiembrie 2009 am început comercializarea  sălilor de muls second hand: WESTFALIA, DE LAVAL, MANUS. Această activitate presupune: identificarea sălilor de muls second hand în fermele din Franța, demontarea lor, revizia principalelor elemente tip pompa de vid, pompa de lapte, pulsatoare; transportul, montajul și punerea în funcțiune a echipamentului de către echipa noastră de specialiști și service după vânzare.

Comercializăm și instalații de muls la conductă dotate cu sistem de spălare automată.

Remorci de furajare

Un post foarte important în fermele de rumegătoare este furajarea animalelor. Pentru a putea mecaniza acest post vă punem la dispoziție remorci de furajare noi sau second hand cu șnecuri verticale sau orizontale, tractate sau autopropulsate. Remorcile second hand sunt revizate în întregime. Indiferent de remorca tehnologică de furajare aleasă se asigură instruirea personalului de către vânzator.

Material seminal congelat pentru vaci

Suntem reprezentantul societatii Evolution International France ( fosta SERSIA) . In Romania va propunem unii din cei mai buni tauri de Prim`Holstein care exista in Franta . Dispunem de un centru de depozitare a materialului seminal congelat la Brasov , unde in permanenta avem paiete congelate in stoc ( material seminal conventional si material seminal sexat) . In functie de nevoile din ferma dumneavoastra va putem sfatui in a alege materialul seminal de care aveti nevoie. 

Echipamente agricole second hand

În funcție de nevoile fiecăruia aducem diverse echipamente agricole second hand precum: prese de balotat, greble, cositori, combine de siloz, hedere, remorci, vidanje, remorci de împrăștiat gunoiul, etc. Echipamentele agricole second hand le aducem fie revizate fie într-o stare foarte bună de funcționare. Asigurăm piesele de schimb necesare precum și instruirea personalului din fermă.

Call Now Button